DE BOOM VAN AL IMAAN

15,00 €
TTC

De boom van al imaan - fundamenten, boosters, en profijten

Quantité

 

Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")

 

Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")

 

Politique retours (à modifier dans le module "Réassurance")

Options de livraison

A domicile ou en point relais, partout en Belgique ou en France.

Livraison GRATUITE àpd 39€ pour la Belgique et 59€ pour la France.

“Heb jij niet gezien hoe Allah een vergelijking maakt met een goed woord, dat als een goede boom is, waarvan de wortels stevig in de grond staan, en de takken tot de hemel reiken? Het geeft zijn vruchten in elk seizoen, met de Toestemming van zijn Heer. En Allah geeft gelijkenissen voor de mensheid, hopelijk zullen zij er lering uit trekken.”

Allah heeft de Kalimah van Imaan, die de beste Kalimah is, vergeleken met een boom die de beste boom is. Deze boom is beschreven met nobele eigenschappen: zijn wortels staan stevig in de grond, hij groeit en rijpt continu en geeft op elk moment (van de dag) zijn vruchten. Voortdurend stelt hij talrijke profijten en zalige vruchten beschikbaar voor zijn eigenaar en voor anderen. 

Deze boom, die zich in de harten van de gelovigen bevindt, is enorm wisselvallig en verandert naargelang eventuele veranderingen in de eigenschappen waarmee Allah hem beschrijft. Aldus dient de dienaar te streven naar kennis hierover; kennis over zijn eigenschappen, de reden van zijn kracht en bestaan, zijn wortels, en zijn vertakkingen. En hij dient zich in te spannen om het in termen van kennis en daad te verwezenlijken.

Voorzeker, zijn portie van goedheid, succes en vreugde in zowel dit leven als het Hiernamaals hangt af van hoezeer deze boom geplant is in zijn hart.